Sala Versus Glòries

Sona el telèfon i a l’altre costat una veu plena d’energia em saluda efusivament, al Ramón li van parlar de vinsinfinits.cat com a conseqüència de la projecció del curt “HOTELMALÂNGEL” que vam organitzar al restaurant l’Harmonia. Ens demana si volem col·laborar amb la sala i ràpidament ens hi avenim, al final vinsinfinits.cat és una eina al servei de la cultura i el vi és cultura, la nostra cultura.

Ramón Godino
sala versus glories Ramón i Jofre

El Lloc:

La Sala Versus Glòries és una sala molt especial, al tenir una capacitat de només 98 persones i el fet que l’escenari estigui al bell mig de la sala entre les dues graderies, fa que l’espectacle dramatúrgic sigui molt proper, es pot sentir la respiració dels actors i apreciar les expressions de la seva cara, qüasi es poden tocar, això sí que és teatre i dansa de proximitat.

La llum, l’espai i fins i tot la olor són peculiars i úniques. Quan entres a la Versus Glòries t’envaeix una sensació de pau, et fan sentir en harmonia i com a casa. El Ramón Godino i el Jofre Bielsa van agafar la Sala Versus Glòries fa 5 anys i juntament amb un equip humà i molt familiar l’han rellançat, no sense molt d’esforç i després d’una maleïda pandèmia que ha fet molt mal sobretot al sector de la cultura. Però poc a poc se n’estan sortint i la dansa, la música i el vers ja s’esmunyen per les parets i recons del teatre i arriben als hipotàlams dels qui decideixen apropar-se a la cultura a curta distància. Aposten fort per la producció pròpia i el teatre i la dansa en petit format i per preus populars que fan que no hi hagi excusa si vols impregnar-te de cultura bona, pròxima i íntima.

Ara més que mai, les incerteses sobre el futur i les males notícies que ens envaeixen fan més important prendre partit per la cultura i recolzar a tots aquells que igual que el Ramón i el Jofre ofereixen un bri d’esperança al nostre esdevenir.

 

Per això des de vinsinfinits.cat els desitgem tones i tones de merdaaaa!

Podeu comprar aquí les entrades!

Podeu visitar el seu web clicant el botó!

sala versus glories escenari
sala versus glories grada