Per segon any consecutiu hem organtizat la festa del vi de Vinyols i els Arcs, la VEDEVI, juntament amb l’ajuntament i la botiga Mil Ratlles.

En aquesta segona edició tot va sortir molt bé i l’afluència va ser molt important. Cada any la fem més grossa!!

Els passats 9 i 10 de juny es va celebrar la segona edició de la festa del vi de Vinyols i els Arcs. Aquest any amb més força i més gran. Es va augmentar la presència de cellers fins a un total de 8, Sanromà de Vila-rodona, Matallonga de Fulleda, Vilalta Pere de Vilanova de Prades, Mas d’en Peri de Porrera, Biopaumerà de Rasquera, Gerida viticultors de Blancafort i el celler destacat que va fer doble tast divendres a la tarda a l’entrada de la Casa de la Vila, Can Lleó de Vilanoveta amb l’enòloga cambrilenca amb llaços a Vinyols Aïna Mariné, i la botiga de vins online vinsinfinits.cat.

Quatre foodtrucks van donar diferents estils d’street food i el grup de versions “Aquell parell” van amenitzar la tarda de la festa entre cellers i copes, en un passeig dels plataners fantàsticament engalanat de festa, gràcies a un gran treball i esforç de la brigada municipal. L’assistència va superar la de la primera edició superant sobradament les 3000 consumissions. Per primer cop es va programar la nit abans i just després del tast, un concert que aquest any va permetre tornar a veure damunt el flamant escenari del nou casal, al mític Lluís Gavaldà i a Joan-Pau Chaves que van fer les delícies del nombrós públic assistent amb versions d’ “Els Pets” i altres clàssics, també amb servei de barra de vins del celler Rosa Maria Torres de Sarral. Igual que el primer any ens van visitar gent de tota la contrada, sobretot de viles veïnes enduent-se una molt bona impressió i sensacions, fins al punt de demanar a l’organizació de la VEDEVI que els ajudin a fer quelcom semblant a les seves viles. Els cellers van marxar molt contents i agraïts per la promoció que es fa del vi de la nostra terra (el millor vi del món).

Ara esperem que l’any vinent torni la VEDEVI amb la mateixa força i que no deixi de sorprende’ns amb noves propostes, posant sempre per davant  al pagès i al petit elaborador, aquesta és la seva principal raó d’existir per això és una festa sense ànims de lucre.

L’any vinent segur que encara ens tornarem a superar. Esperem que hi assistiu!