Descripció
Elaboració:
Sumoll Negre Blai de Montferri és un vi amb vinyes velles 62 anys, 297m sobre el nivel del mar, 14km
respecte mar Mediterrani, amb un sòl franc argilo-arenós, moderadament bàsic i amb bon drenatge. a la zona de Montferri, de cultiu ecològic. de vererma manual i de mínima intervenció. recol·lecció manual en família, premsat i macerat una nit amb pells. Fermentació tanc acer inoxidable.
Nota de Tast:
Sumoll Negre Blai de Montferri és un vi molt gastronòmic, intens en nas i molt untuós en boca, fresc amb aromes de fruites vermelles, d’herbes aromàtiques. En boca, és suau i refrescant de pas fàcil i una acidesa equilibrada amb un final que et deix amb ganes de més.
Maridatge:
Sumoll Negre Blai de Montferri et permet una amplia gama de situacions per a la seva degustació, per acompanyar converses intenses sobre física quantica o riure veien vídeos de Tiktok i per qualsevol ingesta de caloríes o fulles verdes per als més sans.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.