Nosaltres

Som gent inquieta que estima la nostra terra i els seus fruits, vam decidir endegar Vins Infinits perquè volíem traslladar als nostres clients, no només el vi sinó, part del romanticisme que l’envolta, l’esforç i la resiliència que hi posen els pagesos i elaboradors i les il·lusions que hi aboquen totes les persones que formen part del meravellós món de l’enologia i la viticultura.

vins-catalans

No som una simple web de venda de vi

Volem ser la vostra botiga de refèrencia, els vostres distribuïdors de vins. No per a què busqueu vins, sinó per a què descobriu vins, intentant defugir criteris d’agricultura intensiva, donant una finestra per a què es trobin el petit productor i el consumidor inconformista que cuida del país, fent una compra de proximitat i amb consciència ecològica i d’economia circular. Amb una especial atenció als vins catalans. Tenint més en compte la qualitat que el preu i la quantitat.

La nostra gent

Som distribuïdors de vins catalans. Perquè si els nostres pagesos venen, els nostres pagesos també compren. Intentant fer pedagogia per que els vins catalans siguin els més venuts a Catalunya, perquè hi poden haver vins al món igual de bons, però no millors!