Descripció
Elaboració:
Es verema i es vinifica per separat cada varietat de raïm. Es fa la fermentació en dipòsits d’inox i posteriorment es fa el cupatge per fer la 2a fermentació en ampolla, on descansarà un mínim de dos anys amb les seves mares, abans del desgorjament. Al final obtenim un cava on s’han buscat les varietats autòctones de la zona.
Nota de tast:
Cava que destaca pel seu color rosa pàl.lid, net i brillant; amb una bombolla persistent que forma una densa corona a la copa. En nas és fresc amb uns alts aromes de fruites silvestres com mores i maduixa; amb records florals a violetes fresques. En boca trobem un gas carbònic ric, viu, dens i ben integrat. De gust fresc i complexe amb molta fruita vermella i un repunt final a regalèssia dolça. Les diferents varietats autòctones aporten: la garnatxa dóna la fruita i la golositat; El Monastrell aporta vigor, cos i estructura, i el Pinot Noir li dóna volum, elegància i complexitat.
Maridatge:
És un cava delicat i fresc que el fa ideal per aperitius, arrossos i pastes. També acompanya unes bones postres.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.