• GUILERA BRUT NATURE RESERVA 2021. Tipus de vi: Cava Reserva . Celler: Cava Guilera . Denominació Origen: DO CAVA . Criança: 24-36 mesos . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Macabeu, Xarel.lo, Perellada . Any: 2019 . Graduació: 12ºC . Tª de servei: 4-5 ºC`
  • VIBLIOTECA FAMILIAR 2010· Tipus de vi: Escumós Gran reserva Llarga criança . Celler: El Jardí dels Sentits . Denominació Origen: DO penedès · criança: 10 anys en les seves rimes . Raïm/cupatge: 70% Xarel·lo / 15% macabeu / 15% perellada . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2010 . Graduació: 12,5% Vol. . Tª de servei: 8-10 °C`
  • NÚRIA CLAVEROL BLANC DE NOIRS. Tipus de vi: Cava Gran Reserva . Celler: Celler Sumarroca . Denominació Origen: DO Cava . Criança: + 40 mesos . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Pinot Noir . Any: 2015 . Graduació: 12 % . Tª de servei: 8-10ºC
  • Cava Pagès Entrena Brut Rosat· Tipus de vi: escumós (CAVA) . Celler: Cava Pagès Entrena . Denominació Origen: DO Cava · criança:  mínim 10 mesos . Raïm/cupatge: Garnatxa /Monsatrell . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2019 · sucre afegit: 7 gr./l. . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 8 - 10 °C`p'''0 · acidesa total:5,9 gr./l.
  • Cava Núria Claverol Allier· Tipus de vi: escumós (CAVA) Gran Reserva . Celler: Cava Sumarroca . Denominació Origen: DO Cava · criança:  més de 40 mesos en rimes i barrica de roure francès . Raïm/cupatge: Chardonay . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2015 · sucre afegit: 4 gr./l. . Graduació: 12% Vol. . Tª de servei: 8 - 10 °C`p'''0 · acidesa total:: 5,85 (ácid tartàric) gr./l.
  • Cava Amànima Reserva· Tipus de vi: escumós (CAVA)  Brut Nature . Celler: Cava Mas Oliver . Denominació Origen: DO Cava · criança: 24 a 36 mesos . Raïm/cupatge: : Macabeu, Xarel·lo i Parellada . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2019 · sucre afegit: sense sucres afegits . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 6 - 8°C`p'''0
  • Cava J. Raventós Roig Brut Nature· Tipus de vi: escumós (CAVA)  Brut Nature . Celler: Cava Mas Oliver . Denominació Origen: DO Cava · criança: 12 a 23 mesos . Raïm/cupatge: : Macabeu, Xarel·lo i Parellada . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2019 · sucre afegit: sense sucres afegits . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 6 - 8°C`p'''0
  • Cava Mas Oliver Reserva Familiar Brut Nature· Tipus de vi: escumós (CAVA)  Brut Nature . Celler: Cava Mas Oliver . Denominació Origen: DO Cava · criança: 24 a 36 mesos . Raïm/cupatge: : Macabeu, Xarel·lo i Parellada . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2019 · sucre afegit: sense sucres afegits . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 6 - 8°C`p'''0
  • Escumós Mètode Ancestral Blanc 2020. Tipus de vi: escumós blanc ancestral . Celler: Celler Sanromà . Denominació Origen: DO Tarragona . Criança: criança mínima de 5 mesos amb ampolla. . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% Parellada ECOLÒGICA . Any: 2020 . Graduació: 10,5 % vol . Tª de servei: entre 8 i 10 ºC
  • Escumós Mètode Ancestral Rosat 2020. Tipus de vi: escumós rosat ancestral . Celler: Celler Sanromà . Denominació Origen: DO Tarragona . Criança: criança mínima de 5 mesos amb ampolla. . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% Trepat. ECOLÒGIC . Any: 2020 . Graduació: 10,5 % vol . Tª de servei: entre 8 i 10 ºC
  • L'APICAL PARAROQUES ANCESTRAL ROSAT 2019. Tipus de vi: Rosat mètode Ancestral . Celler: Celler l'Apical . Denominació Origen: Sense DO . Criança: un mínim de 9 mesos de criança en ampolla amb la seva xapa i en contacte amb les seves mares, des de el procés d'embotellat fins al procés de desgorjat. . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Sumoll de gra gros i petit. Agricultura ecològica no certificada . Any: 2019 . Graduació: 10'5% vol . Tª de servei: entre 8 i 10ºC
  • Soo! Free

    13,95 
    Soo! Free  (petillant naturel). Tipus de vi: escumós, ancestral . Celler: carlania . Denominació Origen: sense DO . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Trepat / parellada . Any: 2020 . Graduació: 12.6c% Vol. . Tª de servei: 6-8 °C

Title

Go to Top