• Cava Pagès Entrena Brut Rosat· Tipus de vi: escumós (CAVA) . Celler: Cava Pagès Entrena . Denominació Origen: DO Cava · criança:  mínim 10 mesos . Raïm/cupatge: Garnatxa /Monsatrell . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2019 · sucre afegit: 7 gr./l. . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 8 - 10 °C`p'''0 · acidesa total:5,9 gr./l.
  • Cava Núria Claverol Allier· Tipus de vi: escumós (CAVA) Gran Reserva . Celler: Cava Sumarroca . Denominació Origen: DO Cava · criança:  més de 40 mesos en rimes i barrica de roure francès . Raïm/cupatge: Chardonay . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2015 · sucre afegit: 4 gr./l. . Graduació: 12% Vol. . Tª de servei: 8 - 10 °C`p'''0 · acidesa total:: 5,85 (ácid tartàric) gr./l.
  • HERÈNCIA ALTÉS GARNATXA BLANCA 2020. Tipus de vi: vi blanc . Celler: Celler Herència Altés . Denominació Origen: DO Terra Alta . Criança: criança en les seves lies durant 3 mesos en dipòsits . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Garnatxa blanca . Any: 2020 . Graduació: 13.5ºC . Tª de servei: 6-8ºC
  • UNA 2020. Tipus de vi: vi blanc . Celler: celler l'apical . Denominació Origen: DO Penedès . Criança: . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: . Any: 2020 . Graduació: 13.5ºC . Tª de servei: 14-16ºC
  • FLOR SEMPREVIVA (de Sant Joan 2019). Tipus de vi: vi blanc . Celler: Celler Jané Ventura . Denominació Origen: DO Penedès . Criança: 6 mesos sobre les mares en dipòsits d'acer inoxidable . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 75% Malvasia de Sitges 25% Muscat . Any: 2019 . Graduació: 12 % vol . Tª de servei: 6-8ºC
  • Cava Amànima Reserva· Tipus de vi: escumós (CAVA)  Brut Nature . Celler: Cava Mas Oliver . Denominació Origen: DO Cava · criança: 24 a 36 mesos . Raïm/cupatge: : Macabeu, Xarel·lo i Parellada . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2019 · sucre afegit: sense sucres afegits . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 6 - 8°C`p'''0
  • Cava J. Raventós Roig Brut Nature· Tipus de vi: escumós (CAVA)  Brut Nature . Celler: Cava Mas Oliver . Denominació Origen: DO Cava · criança: 12 a 23 mesos . Raïm/cupatge: : Macabeu, Xarel·lo i Parellada . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2019 · sucre afegit: sense sucres afegits . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 6 - 8°C`p'''0
  • Cava Mas Oliver Reserva Familiar Brut Nature· Tipus de vi: escumós (CAVA)  Brut Nature . Celler: Cava Mas Oliver . Denominació Origen: DO Cava · criança: 24 a 36 mesos . Raïm/cupatge: : Macabeu, Xarel·lo i Parellada . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2019 · sucre afegit: sense sucres afegits . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 6 - 8°C`p'''0
  • El Transgressor 2020. Tipus de vi: blanc (brisat) . Celler: Celler Sanromà . Denominació Origen: DO Tarragona . Criança: jove . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% Garnatxa Blanca ECOLÒGICA . Any: 2020 . Graduació: 12 % vol . Tª de servei: entre 6 i 8 ºC
  • Rústic 2020

    12,90 
    Rústic 2020. Tipus de vi: blanc (brisat) . Celler: Celler Sanromà . Denominació Origen: DO Tarragona . Criança: criança de 2 mesos amb les mares i bâtonnages a dipòsit. . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% Macabeu ECOLÒGIC. . Any: 2020 . Graduació: 11% vol . Tª de servei: entre 8 i 10 ºC
  • Escumós Mètode Ancestral Blanc 2020. Tipus de vi: escumós blanc ancestral . Celler: Celler Sanromà . Denominació Origen: DO Tarragona . Criança: criança mínima de 5 mesos amb ampolla. . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% Parellada ECOLÒGICA . Any: 2020 . Graduació: 10,5 % vol . Tª de servei: entre 8 i 10 ºC
  • L'APICAL METHÒDIC BLANC. Tipus de vi: blanc . Celler: Celler l'Apical . Denominació Origen: DO Penedès . Criança: criat en àmfores de ceràmica durant 4 mesos . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Xarel.lo vermell. Agricultura ecològica . Any: 2021 . Graduació: 10'5% vol . Tª de servei: entre 10 i 12ºC

Title

Go to Top