Description
Elaboració:
Cava Bolet Cartoixà Gran Reserva està únicament elaborat en les millors collites, selecció de vinyes velles. 2ª fermentació en ampolla a temperatura constat de 13ºC durant 40 dies i posterior criança en rima en contacte amb les mares durant un mínim de 100 mesos.
Nota de tast:
Cava Bolet Cartoixà Gran Reserva és de color groc or vell amb reflexes daurats, degut a la seva llarga criança. La bombolla és fina, de lenta ascensió. El carbònic es presenta molt suau i ben integrat. Les sensacions aromàtiques són força complexes degut a la llarga criança, on destaquen les notes florals, fruits secs, torrats,¡ i fumats provinent de la varietat xarel·lo i dels llevats. i al paladar apareixen les impressions de fruits secs, torrats (ametlla i avellana) i fruita .
Maridatge:
Aquest cava combina pràcticament amb tot, fa d’acompanyant sublim amb el peix, marisc, salmó, carns al forn i foie-gras entre altres maridatges.
Reviews
There are no reviews yet.