Description
Elaboració:
Adrià del celler Biopaumerà, és de verema manual, la segona i tercera setmana setembre de 2017. Premaceració de 48 hores a 15ºC. Fermentació i maceració en fred (màxim 20ºC). Malolàctica i envelliment en bota. Localització A Rasquera, en un paratge catalogat com a Reserva de la biosfera situat entre la Terra Alta i el Priorat entre 150 y 200 metres d’altitud, sobre un sòl calcari.
Graduació 14,5 % vol.
Nota de tast
Adrià és un vi d’alta intensitat i color vermell fosc, a la copa genera una llàgrima abundant.
Té aromes fresques i elegants, de fruites vermelles i sotabosc mediterrani que li confereix frescor, apareixent notes dolces de delicats torrats pastissers que li donen complexitat.
En nas té una entrada dolça i ampli recorregut en boca, deixant una sensació sedosa
Maridatge:
Adrià acompanya perfectament formatges curats, arrossos i pastes ben condimentades així com qualsevol tipus de rostit i guisat. Excel·lent companyia per qualsevol carn roja.
Reviews
There are no reviews yet.