Description
Elaboració:
La Mítica Brut Nature es verema de forma manual. La primera fermentació té lloc a dipòsits d’acer
inoxidable a temperatura controlada (12-14º) per a mantenir els aromes primaris del raïm i es porta terme de manera espontània amb llevats autòctons. D’aquesta manera, elaborem vins base amb caràcter i una tipicitat diferenciada. La segona fermentació en ampolla.
Criança durant 18 mesos en contacte amb les lies. El licor d’expedició ha sigut elaborat per afegir
una dimensió extra al Cava. Inspirats per la recepta tradicional de l’àvia dels Masachs consta d’una maceració amb les herbes que ella collia al camp, i és ella qui dona nom aquest cava.
Nota de tast:
La Mítica Brut Nature és un cava molt intens al nas, amb aromes de fruita vermella. Molt golós al paladar, el sabor a herbes es fa molt evident, lleugera amargor que dona porta reminiscències al vermut. Molt fruital.
Maridatge:
La Mítica Brut Nature cava és ideal per acompanyar aperitius, arrossos, i postres i sobre tot ben fresc per a fer a copes.
Reviews
There are no reviews yet.