Nosaltres

Som gent inquieta que estima la nostra terra i els seus fruits, vam decidir endegar Vins Infinits perquè volíem traslladar als nostres clients, no només el vi sinó, part del romanticisme que l’envolta, l’esforç i la resiliència que hi posen els pagesos i elaboradors i les il·lusions que hi aboquen totes les persones que formen part del meravellós món de l’enologia i la viticultura.

No som una simple web de venda de vi

Volem ser la vostra botiga de refèrencia, no per que busqueu vins sinó per que descobriu vins, intentant defugir criteris d’agricultura intensiva, donant una finestra per a que es trobin el petit productor i el consumidor inconformista que cuida del país, fent una compra de proximitat i amb consciència ecològica i d’economia circular. Tenint més en compte la qualitat que el preu i la quantitat.

La nostra gent

Perquè si els nostres pagesos venen, els nostres pagesos també compren. Intentant fer pedagogia per que els vins catalans siguin els més venuts a Catalunya, per que hi poden haver vins al món igual de bons, però no millors!

el teu club de vins catalans
No et perdis les nostres recomanacions!

No enviem correu brossa! Llegeix la [link]nostra política de privacitat[/link] per a més informació.