celler abelló porrera

Celler Abelló

Celler Abelló DOQ Priorat!

El llegat del passat dins una ampolla de vi!

Jordi Abelló
Jordi Abelló

Sang Jove, vells llegats!!

El Jordi Abelló va créixer en mig de costers pedragosos de llicorella i ceps assedegats que aprofiten fins a l'última gota d'aigua per a donar sucre als grans de raïm. Sap que els seus avantpassats van créixer i viure igual que ell en mig d'aquests terrers prioratins, i com ells, ha decidit dedicar la seva vida a tenir cura de la terra i viure dels seus fruits. Ha adoptat una postura inconformista i ha decidit que tot el seu esforç es tradueixi en un producte molt personal per oferir-nos-el a tots nosaltres.

Ha habilitat la part de baix de l'antiga casa que la família té a Porrera, cases centenàries que han vist passar moltes vides, i allà ha donat forma al seu menut celler, un lloc petit on es fan grandiosos vins. Si t'hi acostes, ell t'explicarà amb tota la il·lusió, com una vinya centenària del seus avis que van arrendar a uns francesos i que volien arrancar, ha estat rescatada per ell i ha aconseguit elaborar l'únic vi monovarietal 100% merlot de la DOQ Priorat, el Bram, que junt amb el Drac, un cupatge de merlot, carinyena i garnatxa són les seves dues joies vinícoles, 300 i 1200 ampolles respectivament de cada un, els fan uns vins molt especials i exclusius, ambdós amb 4 anys de criança, primer 2 anys en barrica i després 2 més en ampolla. Els va batejar amb els noms dels seus gossos, les bestioles també acaben formant part de la família.

En definitiva, el Jordi segueix les passes dels seus ancestres, afegeix un valor que és el de l'elaboració del propi producte i l'excel·lència del mateix, per a no dependre de tercers, l'artesania amb la que treballa els vins i l'amor que hi posa des del conreu fins al disseny de les etiquetes, mereix una atenció especial per part dels consumidors. Els pagesos com ell són el futur i la conservació del territori i l'única cosa que hem de fer nosaltres és esforçar-nos a l'hora de comprar productes d'economia circular i propera.

Per això des de vinsinfinits.cat li enviem tota la nostra força i li desitgem mooolta sort!!

Alguns dels seus vins: