Celler Fills de la Llicorella / Adrià Domènech

Generacions cuidant la terra!!
Adrià Domènech Simó

Vells terrers, nous projectes al Priorat

Els ulls de L’Adrià s’omplen d’emoció quan al soterrani de la seva casa a Porrera, en un espai preciós, ple d’historia i barriques, ens explica a grans trets la tradició que carrega a les esquenes, ser pagès no és només un ofici, és també una responsabilitat, ets hereu d’una terra, d’uns ceps i dels esforços dels que t’han precedit. En el petit celleret hi descansen barriques de vi ranci amb dècades de repòs, amb mares que han vist passar moltes persones per davant seu.
intentant mantenir la temperatura adequada a l’interior de l’espai per que no s’aturi la fermentació dins les tines d’acer inoxidable, del vi acabat de veremar fa poc, fora la tempesta i la pluja li han barrat el pas a la finca per a poder recollir la oliva, això li ha permès trobar el temps per atendre’ns, per que el tros no espera.
I entre converses arriba el moment de tastar el vi que junt amb dos amics elaboren sota el nom de COR DE PEDRA, ells es fan dir FILLS DE LA LLICORELLA i com tants altres petits cellers, van decidir provar de vinificar una part del seu raïm i quan hi poses amor i bon “generu” els resultats no es fan esperar, un vi de criança deliciós i que no defrauda. També tenen un blanc el CASSANELLA, tot i que el tenen esgotat i no n’hi haurà fins el proper any, esperem tastar-lo llavors.

Finalment ens dona a tastar un vi que encara no està acabat i del qual se’n sent especialment orgullós ja que és el seu projecte personal que encetarà l’any vinent obrint un celler nou L’ANTIC MAGATZEM amb l’ÀNIMA DEL CAL PAGÈS, un vi d’alta qualitat que tan aviat com estigui llest oferirem en el nostre catàleg.

Adrià, et desitgem tota la sort del món.

Alguns dels seus vins: