Celler l'Antic Magatzem

Celler l’Antic Magatzem

Celler l'Antic Magatzem / DOQ Priorat /  Present-passat i futur / Vins Priorat
Adrià Domènech

L'ahir, l'avui i el demà del Priorat

L'Adrià Domènech ja és un vell conegut de vinsinfinits.cat. El seu primer projecte en el món del vi "fills de la llicorella" va ser un dels primers que van formar part del nostre catàleg. I, ara arriba amb el seu projecte més personal, que porta a terme en un antic magatzem que la seva família tenia a la plaça de Porrera i que dona nom al celler: "L'Antic Magatzem".

En solitari, ha decidit vinificar part del raïm que tenen a Cal Pagès (casa seva). Els seus vins estan marcats per un fil conductor, el pas del temps, així que com no podia ser d'una altra manera, el primer vi ha estat el que rememora el passat, de les vinyes més velles que conrea, vinyes centenàries de carinyena que ja cuidaven els seus avantpassats, surt l'ànima del Cal Pagès, un vi molt exclusiu del qual només en fa 300 ampolles, un vi amb criança i que dona pas al present, ben encarnat en la seva persona i en el Coratge de cal Pagès, el vi que representa allò que li ha fet falta per a tirar endavant amb tota aquesta tasca tan feixuga que duu a terme juntament amb la seva dona i ara també amb la seva filla acabada de néixer, ella és el futur, i li dona nom i Llum, que és com es dirà el vi de vila que sortirà el proper any.

Així doncs, és molt emocionant i satisfactori veure que el Priorat, més viu que mai, ens ensenya un futur que segur que serà brillant.

Des de vinsinfinits.cat us desitgem salut i moooolta Llum!

Alguns dels seus vins: