Cellers Blanch
Cellers Blanch de Puigpelat, vins de la DO Tarragona
Família Blanch
La Maria Rosa, en Guillem i el Roger, anys de tradició!
Vistant el Celler a la tranquil·la vila de Puigpelat (Alt Camp) ens rep el Pol Sancho, l’enòleg del celler, un home d’aspecte afable i tranquil, ens ensenya la part nova del celler i la cava, la part vella on hi organitzen una activitat molt innovadora, una “escape room” dins del seu projecte d’enoturisme. Tastem els seus vins, la majoria blancs començant pels joves Coordenades blanc i negre i després passem als vins amb criança en barriques de castanyer o roure, el Pont fosc i l’Identitas, per acabar amb els escumosos brut nature Subirat i el Vinyater, sorprenents. Ens queda per tastar el Sebastià, un negre amb criança que tenen esgotat, haurem d’esperar.
Dins de la DO Tarragona, la família va recuperar la producció de vi pròpia, moguda per les ganes que la matèria primera de la que disposen sigui la protagonista indiscutible, unes vinyes centanàries, amb varietats autòctones com el vinyater o el Subirat parent, prenen tota la força de la que s’han vist mancades en temps més preterits, aconseguint així uns vins excel·lents i autèntics. Esperem que els seus èxits siguin majúsculs i poguem fruir-los durant molts anys, el futur passa per la gent que cuida els nostres camps.
molta salut Cellers Blanch