Gerida viticultors

Gerida viticultors

Celler Gerida Viticultors DO Conca de Barberà, vins d'autor sorprenents!
Gerida viticultors
Daniel Pedro

Gerida viticultors, un projecte d'amistat

GE_rard, RI_card i DA_niel donen el nom a GERIDA viticultors, tres amics que un dia van decidir tirar endavant el seu projecte més vital i personal. La vila de Blancafort de Queralt i el seu terme municipal han vist com en uns anys aquest petit celler es fa gran i es dimensiona, augmenta la seva producció de vins acompanyada per la qualitat del producte que elaboren.

En Dani Pedro ens ensenya el petit celler situat al bell mig del nucli de Blancafort de Queralt, se'ls ha fet petit, però entre mig de dipòsits d'acer inoxidable i de cups (trulls) recuperats a on hi fan guarda les criances dels seus vins més vells, s'hi respira el romanticisme del projecte que estan empenyent aquests tres amics.

Els seus vins blancs galliné i poal, els negres encantats, tardaner i cuvic i el rosat estupendu! tenen una característica comuna, la seva singularitat, sense deixar de ser uns vins marcats per les característiques que la Conca de Barberà aporta al conreu de la vinya, tenen un marcat toc personal que els fa diferents, la seva alta qualitat acompanyada d'un preu molt econòmic, deixen sense excusa el consumidor que pensa que el vi d'autor és car.

El Dani és una persona hiperdinàmica, i fa la sensació que té mil coses al cap, viu el celler com si fos la seva llar i això es tradueix en un servei impecable, per a que tots puguem gaudir de vins d'alta qualitat d'aquesta desconeguda DO Conca de Barberà que tenim tan a prop i tan lluny alhora.

A vinsinfinits.cat estem contents d'haver-los descobert i de ser al seu costat, i oferim els seus productes per aportar el nostre petit gra d'arena, a la conservació del sector agrícola.

Ànims i molta sort a Gerida Viticultors.

Alguns dels seus vins: