- Cava Núria Claverol Allier· Tipus de vi: escumós (CAVA) Gran Reserva . Celler: Cava Sumarroca . Denominació Origen: DO Cava · criança: més de 40 mesos en rimes i barrica de roure francès . Raïm/cupatge: Chardonay . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2015 · sucre afegit: 4 gr./l. . Graduació: 12% Vol. . Tª de servei: 8 - 10 °C`p'''0 · acidesa total:: 5,85 (ácid tartàric) gr./l.
- esgotatViladellops Garnatxa 2020. Tipus de vi: negre . Celler: Celler Oliveda . Denominació Origen: DO Empordà . Criança: vi jove (criança en dipòsits de inoxidable fins el seu embotellat) . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: : Garnatxa . Any: 2020 . Graduació: 14 % vol . Tª de servei: 16ºC - 18ºC
- FLOR SEMPREVIVA (de Sant Joan 2019). Tipus de vi: vi blanc . Celler: Celler Jané Ventura . Denominació Origen: DO Penedès . Criança: 6 mesos sobre les mares en dipòsits d'acer inoxidable . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 75% Malvasia de Sitges 25% Muscat . Any: 2023 . Graduació: 12 % vol . Tª de servei: 6-8ºC
- Cava Amànima Reserva· Tipus de vi: escumós (CAVA) Brut Nature . Celler: Cava Mas Oliver . Denominació Origen: DO Cava · criança: 24 a 36 mesos . Raïm/cupatge: : Macabeu, Xarel·lo i Parellada . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2019 · sucre afegit: sense sucres afegits . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 6 - 8°C`p'''0
- Brut Nature Subirat 2018· Tipus de vi: escumós Brut Nature . Celler: Cellers Blanch . Denominació Origen: sense DO · criança: Mínim 18 mesos . Raïm/cupatge: Macabeu, Xarel.lo, Parellada i Subirat Parent. . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2018 · sucre afegit: 0 gr./l. . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 8 - 10 °C`p'''0 · acidesa total: sense info