• esgotat
    Cava Pagès Entrena Brut Nature 2019· Tipus de vi: escumós (CAVA) . Celler: Cava Pagès Entrena . Denominació Origen: DO Cava · criança: En rimes. Mínim 12 mesos . Raïm/cupatge: Xarel·lo 50% Macabeu 40% Parellada 10% . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2019 · sucre afegit: sense sucre afegit . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 8 - 10 °C`p'''0 
  • Cava Pagès Entrena Brut Rosé· Tipus de vi: escumós (CAVA)  Rosat . Celler: Cava Mas Oliver . Denominació Origen: DO Cava · criança:en pupitre . Raïm/cupatge: Garnatxa / Pinot noir . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2020 · sucre afegit: 7 gr./l. . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 6 - 8°C`p'''0
  • m'ho ha dit un ocellet garnatxa. Tipus de vi: NEGRE . Celler: Celler Mas d'en Perí . Denominació Origen: DOQ PRIORAT . Criança: 6 mesos en tina d'acer inoxidable . Capacitat ampolla: 75 cl . Raïm: 100%carinyena . Any: 2020 . Graduació: 15° . Tª de servei: 16°/18°
  • m'ho ha dit un ocellet. Tipus de vi: NEGRE . Celler: Celler Mas d'en Perí . Denominació Origen: DOQ PRIORAT . Criança: 6 mesos en tina d'acer inoxidable . Capacitat ampolla: 75 cl . Raïm: 60% garnatxa / 40% CARINYENA . Any: 2020 . Graduació: 15° . Tª de servei: 16°/18°
  • m'ho ha dit un ocellet garnatxa. Tipus de vi: NEGRE . Celler: Celler Mas d'en Perí . Denominació Origen: DOQ PRIORAT . Criança: 6 mesos en tina d'acer inoxidable . Capacitat ampolla: 75 cl . Raïm: 100% garnatxa . Any: 2020 . Graduació: 15° . Tª de servei: 16°/18°
  • L'APICAL PARAROQUES NEGRE. Tipus de vi: Negre . Celler: Celler l'Apical . Denominació Origen: DO Penedès . Criança: 50% del vi realitza pas per bóta de roure francès durant 3 mesos . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Sumoll de gra petit. Agricultura ecològica certificada . Any: 2019 . Graduació: 11% vol . Tª de servei: entre 14 i 16ºC
  • VIVIDORS DEL VI BLANC 2020. Tipus de vi: blanc . Celler: Celler l'Apical . Denominació Origen: DO Penedès . Criança: Criat sobre les seves mares durant 2 mesos en dipòsits d'acer inoxidable amb periòdics batónnages . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 75% Xarel.lo, 25% Malvasia de Sitges. Agricultura ecològica certificada . Any: Embotellat desembre del 2020 . Graduació: 12'5% vol. . Tª de servei: 10ºC
  • Cor De Pedra

    15,90 
    COR DE PEDRA. Tipus de vi: NEGRE . Celler: Celler FILLS DE LA LLICORELLA . Denominació Origen: DOQ PRIORAT . Criança: 10 mesos en barrica de roure francès usada, de 300 i 225 litre . Capacitat ampolla: 75 cl . Raïm:50% Garnatxa negra, 50% Carinyena . Any: 2020 . Graduació: 15° . Tª de servei: 16°/18°. Producció: 1500 ampolles
  • L'APICAL COLL DE SITJA ANCESTRAL. Tipus de vi: ancestral . Celler: Celler l'Apical . Denominació Origen: sense DO . Criança: un mínim de 9 mesos de criança en ampolla amb la seva xapa i en contacte amb les seves mares, des de el procés d'embotellat fins al desgorjat . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Macabeu amb més de 35 anys. Agricultura ecològica certificada . Any: 2019 . Graduació: 12% Vol. . Tª de servei: 8 - 10 °C`p'''0
  • SANT PERE D'AMBIGATS. Tipus de vi: blanc . Celler: Celler Carlania . Denominació Origen: sense DO . Criança: el 30% del Macabeu reposa en barrica de castanyer 3 mesos . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Macabeu 80% i Trepat 20% vinificat com a raïm blanc . Any: 2015 . Graduació: 11'6% Vol. . Tª de servei: 6 - 8 °C

Title

Go to Top