• Cava J. Raventós Roig Brut Nature· Tipus de vi: escumós (CAVA)  Brut Nature . Celler: Cava Mas Oliver . Denominació Origen: DO Cava · criança: 12 a 23 mesos . Raïm/cupatge: : Macabeu, Xarel·lo i Parellada . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2019 · sucre afegit: sense sucres afegits . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 6 - 8°C`p'''0
  • Escumós Mètode Ancestral Blanc 2020. Tipus de vi: escumós blanc ancestral . Celler: Celler Sanromà . Denominació Origen: DO Tarragona . Criança: criança mínima de 5 mesos amb ampolla. . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% Parellada ECOLÒGICA . Any: 2020 . Graduació: 10,5 % vol . Tª de servei: entre 8 i 10 ºC
  • Escumós Mètode Ancestral Rosat 2020. Tipus de vi: escumós rosat ancestral . Celler: Celler Sanromà . Denominació Origen: DO Tarragona . Criança: criança mínima de 5 mesos amb ampolla. . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% Trepat. ECOLÒGIC . Any: 2020 . Graduació: 10,5 % vol . Tª de servei: entre 8 i 10 ºC
  • L'APICAL PARAROQUES ANCESTRAL ROSAT 2019. Tipus de vi: Rosat mètode Ancestral . Celler: Celler l'Apical . Denominació Origen: Sense DO . Criança: un mínim de 9 mesos de criança en ampolla amb la seva xapa i en contacte amb les seves mares, des de el procés d'embotellat fins al procés de desgorjat. . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Sumoll de gra gros i petit. Agricultura ecològica no certificada . Any: 2019 . Graduació: 10'5% vol . Tª de servei: entre 8 i 10ºC
  • Soo! Free

    13,95 
    Soo! Free  (petillant naturel). Tipus de vi: escumós, ancestral . Celler: carlania . Denominació Origen: sense DO . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Trepat / parellada . Any: 2020 . Graduació: 12.6c% Vol. . Tª de servei: 6-8 °C
  • Cava Pagès Entrena Brut Gran ReservaCava Pagès Entrena Brut Nature 2019· Tipus de vi: escumós (CAVA) . Celler: Cava Pagès Entrena . Denominació Origen: DO Cava · criançaGran Reserva En rimes. Mínim 56 mesos . Raïm/cupatge: Xarel·lo 44% Macabeu 36% Parellada 20% . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2015 · sucre afegit: 5,8 gr./l. . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 8 - 10 °C`p'''0 · acidesa total:5,9 gr./l.
  • Cava Pagès Entrena Brut Nature Gran Reserva 2015· Tipus de vi: escumós (CAVA) . Celler: Cava Pagès Entrena . Denominació Origen: DO Cava · criançaGran Reserva En rimes. Mínim 56 mesos . Raïm/cupatge: Xarel·lo 44% Macabeu 36% Parellada 20% . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2015 · sucre afegit: 0 gr./l. . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 8 - 10 °C`p'''0 · acidesa total:5,9 gr./l.
  • esgotat
    Cava Pagès Entrena Brut Nature 2019· Tipus de vi: escumós (CAVA) . Celler: Cava Pagès Entrena . Denominació Origen: DO Cava · criança: En rimes. Mínim 12 mesos . Raïm/cupatge: Xarel·lo 50% Macabeu 40% Parellada 10% . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2019 · sucre afegit: sense sucre afegit . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 8 - 10 °C`p'''0 
  • Cava Pagès Entrena Brut Rosé· Tipus de vi: escumós (CAVA)  Rosat . Celler: Cava Mas Oliver . Denominació Origen: DO Cava · criança:en pupitre . Raïm/cupatge: Garnatxa / Pinot noir . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2020 · sucre afegit: 7 gr./l. . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 6 - 8°C`p'''0
  • L'APICAL COLL DE SITJA ANCESTRAL. Tipus de vi: ancestral . Celler: Celler l'Apical . Denominació Origen: sense DO . Criança: un mínim de 9 mesos de criança en ampolla amb la seva xapa i en contacte amb les seves mares, des de el procés d'embotellat fins al desgorjat . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Macabeu amb més de 35 anys. Agricultura ecològica certificada . Any: 2019 . Graduació: 12% Vol. . Tª de servei: 8 - 10 °C`p'''0

Title

Go to Top