- Cava J. Raventós Roig Brut Nature· Tipus de vi: escumós (CAVA) Rosat . Celler: Cava Mas Oliver . Denominació Origen: DO Cava · criança: 12 a 23 mesos . Raïm/cupatge: : Pinot noir, Garnatxa . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2020 · sucre afegit: sense sucres afegits . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 6 - 8°C`p'''0
- Josep Masachs Tradicional Brut Nature . Tipus de vi: Cava brut nature . Celler: Celler Josep Masachs . Denominació Origen: DO CAVA . Criança: 14 mesos . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: macabeu, parellada, xarel·lo . Any: 2019 . Graduació: 11,5º . Tª de servei:6-8ºCSucre residual: 0,4 g/l Criança mínima: Entre 14 mesos.
- Carolina Reserva Brut Nature. Tipus de vi: Cava reserva brut nature . Celler: Celler Josep Masachs . Denominació Origen: DO CAVA . Criança: 24 mesos en les seves lies . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: chardonnay, macabeu, parellada, xarel·lo . Any: 2017 . Graduació: 11,5º . Tª de servei:6-8ºCSucre residual: sense Criança mínima: Entre 24 mesos.
- Resina Rosat. Tipus de vi: vi rosat . Celler: Celler Josep Grau Viticultor . Denominació Origen: DO Montsant . Criança: criança 7 mesos en foudré de roure . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 50% garnatxa blanca, 50% garnatxa negra . Any: 2021 . Graduació: 12 % vol. Tª de servei: 6º - 8ºC. Producció: 1000 ampolles
- Vespres Blanc 2021. Tipus de vi: vi blanc . Celler: Celler Josep Grau Viticultor . Denominació Origen: DO Montsant . Criança: criança 6 mesos en dipòsits de ciment . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% Garnatxa blanca . Any: 2021 . Graduació: 12 % vol. Tª de servei: 6º - 8ºC. Producció: 7200 ampolles