VI BLANC

  • L'APICAL METHÒDIC BLANC. Tipus de vi: blanc . Celler: Celler l'Apical . Denominació Origen: DO Penedès . Criança: criat en àmfores de ceràmica durant 4 mesos . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Xarel.lo vermell. Agricultura ecològica . Any: 2021 . Graduació: 10'5% vol . Tª de servei: entre 10 i 12ºC
  • Cassanella

    15,50 
    Cassanella. Tipus de vi: blanc . Celler: Celler FILLS DE LA LLICORELLA . Denominació Origen: DOQ PRIORAT . Criança: : 2 mesos en bóta de roure francès seminova de 300 litres . Capacitat ampolla: 75 cl . Raïm:70% Garnatxa blanca, 30% Macabeu . Any: 2020 . Graduació: 13,5° . Tª de servei: 10°
  • Baró De Valls Blanc 2020 eco. Tipus de vi: blanc . Celler: Caves Pagès Entrena . Denominació Origen: sense DO . Criança:  vi jove . Capacitat ampolla:75 ml . Raïm: xarel·lo . Any: 2020 . Graduació: 11.5c% Vol. . Tª de servei: 6-10 °C
  • VIVIDORS DEL VI BLANC 2020. Tipus de vi: blanc . Celler: Celler l'Apical . Denominació Origen: DO Penedès . Criança: Criat sobre les seves mares durant 2 mesos en dipòsits d'acer inoxidable amb periòdics batónnages . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 75% Xarel.lo, 25% Malvasia de Sitges. Agricultura ecològica certificada . Any: Embotellat desembre del 2020 . Graduació: 12'5% vol. . Tª de servei: 10ºC
  • SANT PERE D'AMBIGATS. Tipus de vi: blanc . Celler: Celler Carlania . Denominació Origen: sense DO . Criança: el 30% del Macabeu reposa en barrica de castanyer 3 mesos . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Macabeu 80% i Trepat 20% vinificat com a raïm blanc . Any: 2015 . Graduació: 11'6% Vol. . Tª de servei: 6 - 8 °C

Title

Go to Top