VI NEGRE (roig/vermell)

  • Quatre Dimonis

    "ampolles limitades" . Tipus de vi: negre natural . Celler: Celler Matamala . Denominació Origen: - sense DO . Criança: Fermentació amb les seves pells en tanc acer inoxidable. criancça en ampolla . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: : 100% syrah. Any: 2022 . Graduació:  14% vol . Tª de servei: entre 12-15ºC
  • Sumoll Negre Blai de Montferri

    "només 1103 ampolles" . Tipus de vi: negre criança . Celler: Celler Blai de Montferri . Denominació Origen: - sense DO (Montferri) . Criança: Fermentació tanc acer inoxidable. . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: : 100% sumoll. Any: 2021 . Graduació:  11% vol . Tª de servei: entre 12-15ºC
  • Ancestral Sumoll Blai de Montferri

    "només 935 ampolles" . Tipus de vi: escumós mètode ancestral . Celler: Celler Blai de Montferri . Denominació Origen: - sense DO (Montferri) . Criança: Fermentació tanc acer inoxidable. fermentació amb el mètode ancestral . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: : 100% sumoll. Any: 2022 . Graduació:  10,5% vol . Tª de servei: entre 6-12ºC
  • Llum de Cal Pagès. Tipus de vi: negre criança (786 ampolles) . Celler: Celler l'Antic Magatzem . Denominació Origen: DOQ Priorat . Criança: Fermentat part del raïm amb la mateixa rapa. Macerant amb les pells 21 dies. Criança en àmfores 6 mesos. . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: : 50% Carinyena 50% garnatxa . Any: 2022 . Graduació: 14'5% vol . Tª de servei: 16°/18°
  • Bubble Dragon Sanromà"només 600 ampolles" . Tipus de vi: Negre escumós mètode ancestral . Celler: Celler Sanromà . Denominació Origen: - sense DO (Vilarodona-Tarragona) . Criança: mínima de 6 mesos en ampolla . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: : 90%  garnatxa negra edu Sanromá /  10% macabeu, xarel·lo,moscatell Lucy Chilvers. Any: 2023 . Graduació: 9.5 % vol . Tª de servei: entre 6-12ºC
  • Gritelles Argentera Carinyena - El Perfum· Tipus de vi: vi negre . Celler: Celler Gritelles . Denominació Origen: DOP Montsant . Criança: Criança de 18 mesos en bota de 225 litres amb les seves lies . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% carinyena negre . Any: 2019 . Graduació: 14% vol. Temperatura de servei: 14º - 16º- Producció: 3400 ampolles
  • Gritelles Argentera Garnatxa - l'Essència· Tipus de vi: vi negre . Celler: Celler Gritelles . Denominació Origen: DOP Montsant . Criança: Criança de 18 mesos en bota de 225 litres amb les seves lies . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% garnatxa negre . Any: 2019 . Graduació: 15 % vol. Temperatura de servei: 14º - 16º- Producció: 3200 ampolles
  • El Nexe

    19,90 
    El Nexe Sumoll. Tipus de vi: Negre . Celler: Celler Sanromà . Denominació Origen: - sense DO (Vilarodona-Tarragona) . Criança: 6 mesos en bótes de roure i 6 en ampolla . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: : Monovarietal de sumoll. Any: 2021 . Graduació: 13 % vol . Tª de servei: entre 12-16ºC
  • Mas Amfres Negre  Garnatxa negra. Tipus de vi: Negre . Celler: Celler Mas Amfres . Denominació Origen: - . Criança: lies en inox 9 mesos . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: : Monovarietal de Garnatxa. Any: 2022 . Graduació: 13 % vol . Tª de servei: entre 14-16ºC
  • Gritelles Ancestral Roig· Tipus de vi: vi escumós (Pet--nat) . Celler: Celler Gritelles . Denominació Origen: sense DO . Criança: Escumos mètode ancestral . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% carinyena . Any: 2023 . Graduació: 14 % vol. Temperatura de servei: 6º - 10º- Producció: 500 ampolles
  • Manou

    12,50 
    Manou 2021· Tipus de vi: vi negre . Celler: Celler Gritelles . Denominació Origen: DOP Montsant . Criança: Criança  curta en botes 6 a 8 en les seves lies. . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% carinyena / garnatxa negre . Any: 2021 . Graduació: 14 % vol. Temperatura de servei: 14º - 16º- Producció: 3500 ampolles
  • Temperi

    25,50 
    Temperi 2018· Tipus de vi: vi negre . Celler: Celler Vinyes de la Dot . Denominació Origen: DO Empordà . Criança: Criança en en botes Saury de 300 litres . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% samsó de vinyes de 98 anys (carinyena) . Any: 2020 . Graduació: 13.50 % vol. Temperatura de servei: 14º - 16º- Acidesa total: 4,9 g/l (ATS) - pH: 3,26 - Índex de polifenols totals (IPT): 19,3 - SO2 lliure: 15 - SO2 total: 49 - Sucres residuals (glucosa + fructosa): 0,4 g/litre - Ac. volàtil: 0,46

Title

Go to Top