Ancestral Sumoll Blai de Montferri
"només 935 ampolles" . Tipus de vi: escumós mètode ancestral . Celler: Celler Blai de Montferri . Denominació Origen: - sense DO (Montferri) . Criança: Fermentació tanc acer inoxidable. fermentació amb el mètode ancestral . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: : 100% sumoll. Any: 2022 . Graduació: 10,5% vol . Tª de servei: entre 6-12ºC- Cava J. Raventós Roig Brut Nature· Tipus de vi: escumós (CAVA) Rosat . Celler: Cava Mas Oliver . Denominació Origen: DO Cava · criança: 12 a 23 mesos . Raïm/cupatge: : Pinot noir, Garnatxa . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2020 · sucre afegit: sense sucres afegits . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 6 - 8°C`p'''0
- Resina Rosat. Tipus de vi: vi rosat . Celler: Celler Josep Grau Viticultor . Denominació Origen: DO Montsant . Criança: criança 7 mesos en foudré de roure . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 50% garnatxa blanca, 50% garnatxa negra . Any: 2021 . Graduació: 12 % vol. Tª de servei: 6º - 8ºC. Producció: 1000 ampolles
- Cava Pagès Entrena Brut Rosat· Tipus de vi: escumós (CAVA) . Celler: Cava Pagès Entrena . Denominació Origen: DO Cava · criança: mínim 10 mesos . Raïm/cupatge: Garnatxa /Monsatrell . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2019 · sucre afegit: 7 gr./l. . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 8 - 10 °C`p'''0 · acidesa total:5,9 gr./l.