vinsinfinits.cat
  • Bubble Dragon Sanromà"only 600 bottles" . Type of wine: Black sparkling ancestral method . Wine cellar: Sanromà Wine Cellar . Origin Denomination: - without DO(Vilarodona-Tarragona) . Aeging: minimum of 6 months in bottle . Bottle capacity: 75 ml . Grape: : 90% black garnatxa edu Sanromá / 10% maccabeus, charelo, muscatel Lucy Chilver. Year: 2023 . Graduation: 9.5 % vol . Service Temperature: between 6-12°C
  • Pare Nostrum

    15,90 
    • Pare Nostrum
    · Tipus de vi: escumós ancestral blanc . Celler: 3 bandits . Denominació Origen: sense DO / Penedès · criança:  fermentació en inox . Raïm/cupatge: 100% Perellada . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2023 . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 6- 8°C
  • Cava Ecològic Brut Nature Reserva Bolet

    . Tipus de vi: Cava  Reserva . Celler: Cavas Bolet . Denominació Origen: DO CAVA . Criança: 24 mesos . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Macabeu, Xarel·lo i Parellada. . Any: 2020 . Graduació: 11,5% vol . Tª de servei: 4 -6 ºC
  • Bubble Dragon Sanromà"only 600 bottles" . Type of wine: Black sparkling ancestral method . Wine cellar: Sanromà Wine Cellar . Origin Denomination: - without DO(Vilarodona-Tarragona) . Aeging: minimum of 6 months in bottle . Bottle capacity: 75 ml . Grape: : 90% black garnatxa edu Sanromá / 10% maccabeus, charelo, muscatel Lucy Chilver. Year: 2023 . Graduation: 9.5 % vol . Service Temperature: between 6-12°C
  • Bubble Dragon Sanromà"only 600 bottles" . Type of wine: Black sparkling ancestral method . Wine cellar: Sanromà Wine Cellar . Origin Denomination: - without DO(Vilarodona-Tarragona) . Aeging: minimum of 6 months in bottle . Bottle capacity: 75 ml . Grape: : 90% black garnatxa edu Sanromá / 10% maccabeus, charelo, muscatel Lucy Chilver. Year: 2023 . Graduation: 9.5 % vol . Service Temperature: between 6-12°C
  • Parellada Ancestral Vinya Martra. Tipus de vi: Parellada Ancestral Vinya Martra (1880 ampolles) . Celler: Celler Can Lleó de la Vilanoveta . Denominació Origen: sense DO . Criança: mètode ancestral . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% perellada . Any: 2022 . Graduació: 10,5 % vol. Tª de servei: 8º - 10ºC
  • Helga

    15,90 
    Helga brut nature. Tipus de vi: vi escumós blanc de noirs brut nature (mètode tradicional) . Celler: Celler Biopaumerà . Denominació Origen: DO Tarragona (cellers singulars) . Criança: criança mínima de 15 a 18 mesos . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% garnatxa negra . Any: 2018 . Graduació: 12'5 % vol. Tª de servei: 6º - 10ºC
    1. Cava vives ambros gran reserva tradició
    . Tipus de vi: Cava Brut nature Gran Reserva (llarga criança) . Celler: Cava Vives Ambrós . Denominació Origen: DO CAVA . Criança: 7 a 8 anys . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 60% Xarel·lo, 40% Macabeu . Any: 2015 . Graduació: 12,5º . Tª de servei:6-8ºC
    • Que Els Bombin
    · Tipus de vi: escumós ancestral rosat . Celler: Bombin corp . Denominació Origen: sense DO / Penedès · criança:  sense . Raïm/cupatge: 100% Merlot . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2022 . Graduació: 11,7% Vol. . Tª de servei: 6- 8°C
  • Cava J. Raventós Roig Brut Nature· Tipus de vi: escumós (CAVA)  Rosat . Celler: Cava Mas Oliver . Denominació Origen: DO Cava · criança: 12 a 23 mesos . Raïm/cupatge: : Pinot noir, Garnatxa . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2020 · sucre afegit: sense sucres afegits . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 6 - 8°C`p'''0
  • Josep Masachs Tradicional Brut Nature . Tipus de vi: Cava brut nature . Celler: Celler Josep Masachs . Denominació Origen: DO CAVA . Criança: 14 mesos . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: macabeu, parellada, xarel·lo . Any: 2019 . Graduació: 11,5º . Tª de servei:6-8ºCSucre residual: 0,4 g/l Criança mínima: Entre 14 mesos.
  • Carolina Reserva Brut Nature. Tipus de vi: Cava reserva brut nature . Celler: Celler Josep Masachs . Denominació Origen: DO CAVA . Criança: 24 mesos en les seves lies . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: chardonnay, macabeu, parellada, xarel·lo . Any: 2017 . Graduació: 11,5º . Tª de servei:6-8ºCSucre residual: sense Criança mínima: Entre 24 mesos.

Title

Go to Top