- BK blanc (Bon Karma). Tipus de vi: vi blanc (2800 ampolles) . Celler: Celler Atavus Vines . Denominació Origen: DO Montsant . Criança: jove . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Garnatxa blanca 60% Macabeu 40% . Any: 2020 . Graduació: 14,3 % vol. Temperatura de servei: 8º - 10º C . Producció: 2800 ampolles
- BK negre (bon karma). Tipus de vi: vi negre . Celler: Celler Atavus Vines . Denominació Origen: DO Montsant . Criança: jove . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Garnatxa Peluda 40% Garnatxa 20% i Carinyena 40% . Any: 2020 . Graduació: 14,5 % vol. Temperatura de servei: 14º - 16º C . Producció: 4000 ampolles
- Resina Rosat. Tipus de vi: vi rosat . Celler: Celler Josep Grau Viticultor . Denominació Origen: DO Montsant . Criança: criança 7 mesos en foudré de roure . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 50% garnatxa blanca, 50% garnatxa negra . Any: 2021 . Graduació: 12 % vol. Tª de servei: 6º - 8ºC. Producció: 1000 ampolles
- Vespres Blanc 2021. Tipus de vi: vi blanc . Celler: Celler Josep Grau Viticultor . Denominació Origen: DO Montsant . Criança: criança 6 mesos en dipòsits de ciment . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% Garnatxa blanca . Any: 2021 . Graduació: 12 % vol. Tª de servei: 6º - 8ºC. Producció: 7200 ampolles