vinsinfinits.cat
  • Bubble Dragon Sanromà"only 600 bottles" . Type of wine: Black sparkling ancestral method . Wine cellar: Sanromà Wine Cellar . Origin Denomination: - without DO(Vilarodona-Tarragona) . Aeging: minimum of 6 months in bottle . Bottle capacity: 75 ml . Grape: : 90% black garnatxa edu Sanromá / 10% maccabeus, charelo, muscatel Lucy Chilver. Year: 2023 . Graduation: 9.5 % vol . Service Temperature: between 6-12°C
  • Cava Ecològic Brut Nature Reserva Bolet

    . Tipus de vi: Cava  Reserva . Celler: Cavas Bolet . Denominació Origen: DO CAVA . Criança: 24 mesos . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Macabeu, Xarel·lo i Parellada. . Any: 2020 . Graduació: 11,5% vol . Tª de servei: 4 -6 ºC
  • Bubble Dragon Sanromà"only 600 bottles" . Type of wine: Black sparkling ancestral method . Wine cellar: Sanromà Wine Cellar . Origin Denomination: - without DO(Vilarodona-Tarragona) . Aeging: minimum of 6 months in bottle . Bottle capacity: 75 ml . Grape: : 90% black garnatxa edu Sanromá / 10% maccabeus, charelo, muscatel Lucy Chilver. Year: 2023 . Graduation: 9.5 % vol . Service Temperature: between 6-12°C
  • esgotat
    La Conilla white · Type of wine: white wine . Wine cellar: The Cheeky wines . Origin Denomination: DO Montsant . Aeging: young . Bottle capacity: 75 ml . Grape: white grenache 65% and macabeo 35% . Year: 2022 . Graduation: 13.% vol. Service temperature: 6º - 10º
  • El Gratallunes · Type of wine: white wine . Wine cellar: Celler Vinyes de la Dot . Origin Denomination: DO Empordà . Aeging: Aging in French oak barrels . Bottle capacity: 75 ml . Grape: white garnacha 25 years and macabeo 35 years . Year: 2020 . Graduation: 13.5 % vol. Service temperature: 14º - 16º
  • Cal pla white Wine celler· Type of wine: White aging . Wine cellar: Celler Cal Pla . Denomination Origin: DOQ Priorat · aging: 5 months in French and American oak barrels . Grape/coupage: 30% Muscat, 30% white Grenache and 40% macabeo. . Bottle capacity: 75 ml . Year: 2019 . Graduation: 13'5% Vol. . Service Temperature: 8- 10°C
  • Ishii white

    8,45 
    Ishii White· Type of wine: Fruity white . Wine cellar: Cava Vives Ambrós . Denomination of origin: DO Tarragona · aging: young . Grape/coupage: 50% Muscat, 25%, Charelo i 25% Chardonnay. . Bottle capacity: 75 ml . Year: 2022 . Graduation: 13% Vol. . Service Temperature: 8- 10°C
  • BK blanc (Bon Karma). Tipus de vi: vi blanc (2800 ampolles) . Celler: Celler Atavus Vines . Denominació Origen: DO Montsant . Criança: jove . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Garnatxa blanca 60% Macabeu 40% . Any: 2020 . Graduació: 14,3 % vol. Temperatura de servei: 8º - 10º C . Producció: 2800 ampolles
  • Genuí Macabeu Vinya les Pedres. Tipus de vi: vi blanc  natural ecològic (900 ampolles) . Celler: Celler Can Lleó de la Vilanoveta . Denominació Origen: DO Penedès . Criança: jove . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% macabeu . Any: 2022 . Graduació: 11,5 % vol. Tª de servei: 8º - 10ºC
    1. Cava vives ambros gran reserva tradició
    . Tipus de vi: Cava Brut nature Gran Reserva (llarga criança) . Celler: Cava Vives Ambrós . Denominació Origen: DO CAVA . Criança: 7 a 8 anys . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 60% Xarel·lo, 40% Macabeu . Any: 2015 . Graduació: 12,5º . Tª de servei:6-8ºC
  • L'Efecte Volador 2021. Tipus de vi: vi blanc . Celler: Celler Josep Grau Viticultor . Denominació Origen: DO Montsant . Criança: jove 5 mesos en dipòsits d'inox . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% Garnatxa blanca . Any: 2021 . Graduació: 12'8 % vol. Tª de servei: 6º - 8ºC
  • Acàcia

    8,90 
    Acàcia· Tipus de vi: blanc . Celler: Suñer vins i olis . Denominació Origen: DO Tarragona · criança:  6 mesos en barrica d'acàcia . Raïm/cupatge: 100% Macabeu . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2020 . Graduació: 13% Vol. . Tª de servei: 12- 16°C

Title

Go to Top