vinsinfinits.cat
  • Bubble Dragon Sanromà"only 600 bottles" . Type of wine: Black sparkling ancestral method . Wine cellar: Sanromà Wine Cellar . Origin Denomination: - without DO(Vilarodona-Tarragona) . Aeging: minimum of 6 months in bottle . Bottle capacity: 75 ml . Grape: : 90% black garnatxa edu Sanromá / 10% maccabeus, charelo, muscatel Lucy Chilver. Year: 2023 . Graduation: 9.5 % vol . Service Temperature: between 6-12°C
  • Bubble Dragon Sanromà"only 600 bottles" . Type of wine: Black sparkling ancestral method . Wine cellar: Sanromà Wine Cellar . Origin Denomination: - without DO(Vilarodona-Tarragona) . Aeging: minimum of 6 months in bottle . Bottle capacity: 75 ml . Grape: : 90% black garnatxa edu Sanromá / 10% maccabeus, charelo, muscatel Lucy Chilver. Year: 2023 . Graduation: 9.5 % vol . Service Temperature: between 6-12°C
  • Bubble Dragon Sanromà"only 600 bottles" . Type of wine: Black sparkling ancestral method . Wine cellar: Sanromà Wine Cellar . Origin Denomination: - without DO(Vilarodona-Tarragona) . Aeging: minimum of 6 months in bottle . Bottle capacity: 75 ml . Grape: : 90% black garnatxa edu Sanromá / 10% maccabeus, charelo, muscatel Lucy Chilver. Year: 2023 . Graduation: 9.5 % vol . Service Temperature: between 6-12°C
  • Bubble Dragon Sanromà"only 600 bottles" . Type of wine: Black sparkling ancestral method . Wine cellar: Sanromà Wine Cellar . Origin Denomination: - without DO(Vilarodona-Tarragona) . Aeging: minimum of 6 months in bottle . Bottle capacity: 75 ml . Grape: : 90% black garnatxa edu Sanromá / 10% maccabeus, charelo, muscatel Lucy Chilver. Year: 2023 . Graduation: 9.5 % vol . Service Temperature: between 6-12°C
  • Pare Nostrum

    15,90 
    • Pare Nostrum
    · Tipus de vi: escumós ancestral blanc . Celler: 3 bandits . Denominació Origen: sense DO / Penedès · criança:  fermentació en inox . Raïm/cupatge: 100% Perellada . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2023 . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 6- 8°C
  • El Flaüt

    9,00 
    Lo Roseta. Type of wine: white wine . Wine cellar: Celler Vilalta Pere . Origin Denomination: DO Conca de Barberà . Aeging: natural young . Bottle capacity: 75 ml . Grape: 100% albarinyo . Year: 2021 . Graduation: 14.5 % vol
  • Amial

    14,90 
    Amial. Tipus de vi: vi negre natural . Celler: Celler Biopaumerà . Denominació Origen: DO Tarragona (cellers singulars) . Criança: jove . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% garnatxa negra . Any: 2020 . Graduació: 15 % vol. Tª de servei: 12º - 16ºC
  • Els Corrals - l'hivern. Tipus de vi: negre . Celler: Celler Carlania . Denominació Origen: sense DO . Criança: De 10 mesos en barrica vella de castanyer . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% trepat . Any: 2018 . Graduació: 12'50% Vol. . Tª de servei: 16 - 18 °C
  • EL PETIT CARLANIA 2020. Tipus de vi: Negre . Celler: Celler Carlania . Denominació Origen: sense DO . Criança: jove natural . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: trepat 100%. Agricultura ecològica certificada . Any: 2020 . Graduació: 11 ,23% Vol. . Tª de servei: 14- 16º C
  • Soo! Free

    13,95 
    Soo! Free  (petillant naturel). Tipus de vi: escumós, ancestral . Celler: carlania . Denominació Origen: sense DO . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Trepat / parellada . Any: 2020 . Graduació: 12.6c% Vol. . Tª de servei: 6-8 °C
  • SANT PERE D'AMBIGATS. Tipus de vi: blanc . Celler: Celler Carlania . Denominació Origen: sense DO . Criança: el 30% del Macabeu reposa en barrica de castanyer 3 mesos . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Macabeu 80% i Trepat 20% vinificat com a raïm blanc . Any: 2015 . Graduació: 11'6% Vol. . Tª de servei: 6 - 8 °C

Title

Go to Top