vinsinfinits.cat
  • Macadello ancestral Gerida wines

    . Type of wine: sparkling white ancestral method . Wine cellar: Gerida winegrowers . Origin Denomination: DO Conca de Barberà . Aeging: aging for 15 months with its lees . Bottle capacity: 75 ml . Grape: : 100% macabeo from old vines . Year: 2022 . Graduation: % vol . Service Temperature: between 6-8ºC
  • Cava Ecològic Brut Nature Reserva Bolet

    . Tipus de vi: Cava  Reserva . Celler: Cavas Bolet . Denominació Origen: DO CAVA . Criança: 24 mesos . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Macabeu, Xarel·lo i Parellada. . Any: 2020 . Graduació: 11,5% vol . Tª de servei: 4 -6 ºC
  • Ancestral Syrah Josep Beltran

    2000 ampolles. Tipus de vi: vi ancestral escumós rosat . Celler: Josep Beltran Viticultor . Denominació Origen: Sense DO . Criança: fermentació amb mètode ancestral de mínima intervenció . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% syrah . Any: 2023 . Graduació: 11'5 % vol. Tª de servei: 6º - 10ºC
  • Bubble Dragon Sanromà"only 600 bottles" . Type of wine: Black sparkling ancestral method . Wine cellar: Sanromà Wine Cellar . Origin Denomination: - without DO(Vilarodona-Tarragona) . Aeging: minimum of 6 months in bottle . Bottle capacity: 75 ml . Grape: : 90% black garnatxa edu Sanromá / 10% maccabeus, charelo, muscatel Lucy Chilver. Year: 2023 . Graduation: 9.5 % vol . Service Temperature: between 6-12°C
  • Bubble Dragon Sanromà"only 600 bottles" . Type of wine: Black sparkling ancestral method . Wine cellar: Sanromà Wine Cellar . Origin Denomination: - without DO(Vilarodona-Tarragona) . Aeging: minimum of 6 months in bottle . Bottle capacity: 75 ml . Grape: : 90% black garnatxa edu Sanromá / 10% maccabeus, charelo, muscatel Lucy Chilver. Year: 2023 . Graduation: 9.5 % vol . Service Temperature: between 6-12°C
  • Gritelles Ancestral Red· Type of wine: sparkling wine(Pet--nat) . Wine cellar: Gritelles Wine Cellar . Origin Denomination: without DO . Aeging: Sparkling ancestral method . Bottle capacity: 75 ml . Grape: 100% Carignan . Year: 2023 . Graduation: 14 % vol. Service temperature: 6º - 10º- Production: 500 bottles
  • Vinya LLuny ancestral· Type of wine: white ancestral sparkling wine . Wine cellar: Celler Aurora Carafí Saez (vinya lluny) . Denomination of Origin: DO Penedès · aeging: vi escumós ancestral . Grape/coupage: 100% charelo. . Bottle capacity: 75 ml . Year: 2022 . Graduation: 12'5% Vol. . Service Temperature: 8- 10°C
  • Helga

    15,90 
    Helga brut nature. Tipus de vi: vi escumós blanc de noirs brut nature (mètode tradicional) . Celler: Celler Biopaumerà . Denominació Origen: DO Tarragona (cellers singulars) . Criança: criança mínima de 15 a 18 mesos . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% garnatxa negra . Any: 2018 . Graduació: 12'5 % vol. Tª de servei: 6º - 10ºC
    1. Cava vives ambros gran reserva tradició
    . Tipus de vi: Cava Brut nature Gran Reserva (llarga criança) . Celler: Cava Vives Ambrós . Denominació Origen: DO CAVA . Criança: 7 a 8 anys . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 60% Xarel·lo, 40% Macabeu . Any: 2015 . Graduació: 12,5º . Tª de servei:6-8ºC
  • Josep Masachs Tradicional Brut Nature . Tipus de vi: Cava brut nature . Celler: Celler Josep Masachs . Denominació Origen: DO CAVA . Criança: 14 mesos . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: macabeu, parellada, xarel·lo . Any: 2019 . Graduació: 11,5º . Tª de servei:6-8ºCSucre residual: 0,4 g/l Criança mínima: Entre 14 mesos.
  • Carolina Reserva Brut Nature. Tipus de vi: Cava reserva brut nature . Celler: Celler Josep Masachs . Denominació Origen: DO CAVA . Criança: 24 mesos en les seves lies . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: chardonnay, macabeu, parellada, xarel·lo . Any: 2017 . Graduació: 11,5º . Tª de servei:6-8ºCSucre residual: sense Criança mínima: Entre 24 mesos.
  • Cava Guilera Xarel·la Verda 2012

    . Tipus de vi: Cava Gran Reserva llarga criança . Celler: Cava Guilera . Denominació Origen: DO CAVA . Criança: 80 mesos de criança . Capacitat ampolla: 75ml . Raïm: Xarel.lo . Any: 2012 . Graduació: 12% vol . Tª de servei: 4 - 5 ºC

Title

Go to Top