vinsinfinits.cat

VINO ANCESTRAL

  • Macadello ancestral Gerida vins

    . Tipus de vi: escumós mètode ancestral blanc . Celler: Gerida viticultors . Denominació Origen: DO Conca de Barberà . Criança: criança 15 mesos amb les seves líes . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: : 100% macabeu de vinya vella . Any: 2022 . Graduació:  % vol . Tª de servei: entre 6-8ºC
  • Bubble Dragon Sanromà"sólo 600 botellas" . Tipo de vino: Negro espumoso método ancestral . Bodega: Bodega Sanromà . Denominación de origen: - sin DO (Vilarodona-Tarragona) . Crianza: mínima de 6 meses en botella . Capacidad botella: 75 ml . Uva: : 90% garnacha tinta edu Sanromá / 10% macabeo, xarel·lo, moscatel Lucy Chilvers. Año: 2023 . Graduación: 9.5 % vol . Tª de servicio: entre 6-12ºC
  • Bubble Dragon Sanromà"sólo 600 botellas" . Tipo de vino: Negro espumoso método ancestral . Bodega: Bodega Sanromà . Denominación de origen: - sin DO (Vilarodona-Tarragona) . Crianza: mínima de 6 meses en botella . Capacidad botella: 75 ml . Uva: : 90% garnacha tinta edu Sanromá / 10% macabeo, xarel·lo, moscatel Lucy Chilvers. Año: 2023 . Graduación: 9.5 % vol . Tª de servicio: entre 6-12ºC
  • Parellada Ancestral Vinya Martra. Tipus de vi: Parellada Ancestral Vinya Martra (1880 ampolles) . Celler: Celler Can Lleó de la Vilanoveta . Denominació Origen: sense DO . Criança: mètode ancestral . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% perellada . Any: 2022 . Graduació: 10,5 % vol. Tª de servei: 8º - 10ºC
    • Que Els Bombin
    · Tipus de vi: escumós ancestral rosat . Celler: Bombin corp . Denominació Origen: sense DO / Penedès · criança:  sense . Raïm/cupatge: 100% Merlot . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2022 . Graduació: 11,7% Vol. . Tª de servei: 6- 8°C
  • Ancestral moscatell Vives Ambròs· Tipus de vi: Blanc escumós ancestral . Celler: Cava Vives Ambrós . Denominació Origen: DO Tarragona · criança:  jove . Raïm/cupatge: 100% Moscatell . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2021 . Graduació: 12% Vol. . Tª de servei: 6- 8°C
  • Celler Cairons ancestral 2021· Tipus de vi: Blanc escumós (mètode ancestral) . Celler: Celler Cairons . Denominació Origen: Origen Penedès · criança:  mètode ancestral, vi jove . Raïm/cupatge: 100% Xarel·lo . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2021 . Graduació: 12,5% Vol. . Tª de servei: 6- 10°C
  • Escumós Mètode Ancestral Rosat 2020. Tipus de vi: escumós rosat ancestral . Celler: Celler Sanromà . Denominació Origen: DO Tarragona . Criança: criança mínima de 5 mesos amb ampolla. . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% Trepat. ECOLÒGIC . Any: 2020 . Graduació: 10,5 % vol . Tª de servei: entre 8 i 10 ºC
  • Escumós Mètode Ancestral Blanc 2020. Tipus de vi: escumós blanc ancestral . Celler: Celler Sanromà . Denominació Origen: DO Tarragona . Criança: criança mínima de 5 mesos amb ampolla. . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% Parellada ECOLÒGICA . Any: 2020 . Graduació: 10,5 % vol . Tª de servei: entre 8 i 10 ºC
  • L'APICAL PARAROQUES ANCESTRAL ROSAT 2019. Tipus de vi: Rosat mètode Ancestral . Celler: Celler l'Apical . Denominació Origen: Sense DO . Criança: un mínim de 9 mesos de criança en ampolla amb la seva xapa i en contacte amb les seves mares, des de el procés d'embotellat fins al procés de desgorjat. . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Sumoll de gra gros i petit. Agricultura ecològica no certificada . Any: 2019 . Graduació: 10'5% vol . Tª de servei: entre 8 i 10ºC
  • Soo! Free

    13,95 
    Soo! Free  (petillant naturel). Tipus de vi: escumós, ancestral . Celler: carlania . Denominació Origen: sense DO . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Trepat / parellada . Any: 2020 . Graduació: 12.6c% Vol. . Tª de servei: 6-8 °C
  • L'APICAL COLL DE SITJA ANCESTRAL. Tipus de vi: ancestral . Celler: Celler l'Apical . Denominació Origen: sense DO . Criança: un mínim de 9 mesos de criança en ampolla amb la seva xapa i en contacte amb les seves mares, des de el procés d'embotellat fins al desgorjat . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Macabeu amb més de 35 anys. Agricultura ecològica certificada . Any: 2019 . Graduació: 12% Vol. . Tª de servei: 8 - 10 °C`p'''0

Title

Go to Top