- MAS PICOSA NEGRE ( de flor en flor). Tipus de vi: vi Negre . Celler: Celler Capçanes . Denominació Origen: DO Montsant . Criança: en tanc d'acer inoxidable (sobre lies) durant 3-5 mesos . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 30% Garnatxa, 20% Syrah, 20% Cabernet Sauvignon, 15% Merlot, 10% Ull de llebre, 5% Carinyena . Any: 2020 . Graduació: 14,5 % vol . Tª de servei: 16 ºC
- Cava Pagès Entrena Brut Rosat· Tipus de vi: escumós (CAVA) . Celler: Cava Pagès Entrena . Denominació Origen: DO Cava · criança: mínim 10 mesos . Raïm/cupatge: Garnatxa /Monsatrell . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2019 · sucre afegit: 7 gr./l. . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 8 - 10 °C`p'''0 · acidesa total:5,9 gr./l.
- Cava Núria Claverol Allier· Tipus de vi: escumós (CAVA) Gran Reserva . Celler: Cava Sumarroca . Denominació Origen: DO Cava · criança: més de 40 mesos en rimes i barrica de roure francès . Raïm/cupatge: Chardonay . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2015 · sucre afegit: 4 gr./l. . Graduació: 12% Vol. . Tª de servei: 8 - 10 °C`p'''0 · acidesa total:: 5,85 (ácid tartàric) gr./l.
- FLOR SEMPREVIVA (de Sant Joan 2019). Tipus de vi: vi blanc . Celler: Celler Jané Ventura . Denominació Origen: DO Penedès . Criança: 6 mesos sobre les mares en dipòsits d'acer inoxidable . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 75% Malvasia de Sitges 25% Muscat . Any: 2019 . Graduació: 12 % vol . Tª de servei: 6-8ºC