- VIVIDORS DE VI NEGRE 2020. Tipus de vi: Negre . Celler: Celler L'Apical . Denominació Origen: DO Penedès . Criança: criat sobre les seves mares durant 4 mesos, en dipòsit d'acer inoxidable, amb periòdics remuntats . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Garnatxa negra. Agricultura ecològica certificada . Any: Embotellat gener 2021 . Graduació: 14 % Vol. . Tª de servei: 14- 16º C
- L'APICAL PARAROQUES ANCESTRAL ROSAT 2019. Tipus de vi: Rosat mètode Ancestral . Celler: Celler l'Apical . Denominació Origen: Sense DO . Criança: un mínim de 9 mesos de criança en ampolla amb la seva xapa i en contacte amb les seves mares, des de el procés d'embotellat fins al procés de desgorjat. . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Sumoll de gra gros i petit. Agricultura ecològica no certificada . Any: 2019 . Graduació: 10'5% vol . Tª de servei: entre 8 i 10ºC
- Cava Pagès Entrena Brut Gran ReservaCava Pagès Entrena Brut Nature 2019· Tipus de vi: escumós (CAVA) . Celler: Cava Pagès Entrena . Denominació Origen: DO Cava · criança: Gran Reserva En rimes. Mínim 56 mesos . Raïm/cupatge: Xarel·lo 44% Macabeu 36% Parellada 20% . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2015 · sucre afegit: 5,8 gr./l. . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 8 - 10 °C`p'''0 · acidesa total:5,9 gr./l.
- Cava Pagès Entrena Brut Nature Gran Reserva 2015· Tipus de vi: escumós (CAVA) . Celler: Cava Pagès Entrena . Denominació Origen: DO Cava · criança: Gran Reserva En rimes. Mínim 56 mesos . Raïm/cupatge: Xarel·lo 44% Macabeu 36% Parellada 20% . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2015 · sucre afegit: 0 gr./l. . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 8 - 10 °C`p'''0 · acidesa total:5,9 gr./l.