- Pare Nostrum
Ancestral Syrah Josep Beltran
2000 ampolles. Tipus de vi: vi ancestral escumós rosat . Celler: Josep Beltran Viticultor . Denominació Origen: Sense DO . Criança: fermentació amb mètode ancestral de mínima intervenció . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% syrah . Any: 2023 . Graduació: 11'5 % vol. Tª de servei: 6º - 10ºC- Escumós Mètode Ancestral Blanc 2020. Tipus de vi: escumós blanc ancestral . Celler: Celler Sanromà . Denominació Origen: DO Tarragona . Criança: criança mínima de 5 mesos amb ampolla. . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% Parellada ECOLÒGICA . Any: 2020 . Graduació: 10,5 % vol . Tª de servei: entre 8 i 10 ºC
- Escumós Mètode Ancestral Rosat 2020. Tipus de vi: escumós rosat ancestral . Celler: Celler Sanromà . Denominació Origen: DO Tarragona . Criança: criança mínima de 5 mesos amb ampolla. . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% Trepat. ECOLÒGIC . Any: 2020 . Graduació: 10,5 % vol . Tª de servei: entre 8 i 10 ºC
- L'APICAL PARAROQUES ANCESTRAL ROSAT 2019. Tipus de vi: Rosat mètode Ancestral . Celler: Celler l'Apical . Denominació Origen: Sense DO . Criança: un mínim de 9 mesos de criança en ampolla amb la seva xapa i en contacte amb les seves mares, des de el procés d'embotellat fins al procés de desgorjat. . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Sumoll de gra gros i petit. Agricultura ecològica no certificada . Any: 2019 . Graduació: 10'5% vol . Tª de servei: entre 8 i 10ºC
- L'APICAL COLL DE SITJA ANCESTRAL. Tipus de vi: ancestral . Celler: Celler l'Apical . Denominació Origen: sense DO . Criança: un mínim de 9 mesos de criança en ampolla amb la seva xapa i en contacte amb les seves mares, des de el procés d'embotellat fins al desgorjat . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Macabeu amb més de 35 anys. Agricultura ecològica certificada . Any: 2019 . Graduació: 12% Vol. . Tª de servei: 8 - 10 °C`p'''0