• Cava Amànima Reserva· Tipus de vi: escumós (CAVA)  Brut Nature . Celler: Cava Mas Oliver . Denominació Origen: DO Cava · criança: 24 a 36 mesos . Raïm/cupatge: : Macabeu, Xarel·lo i Parellada . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2019 · sucre afegit: sense sucres afegits . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 6 - 8°C`p'''0
  • Brut Nature Subirat 2018· Tipus de vi: escumós Brut Nature . Celler: Cellers Blanch . Denominació Origen: sense DO · criança:  Mínim 18 mesos . Raïm/cupatge: Macabeu, Xarel.lo, Parellada i Subirat Parent. . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2018 · sucre afegit: 0 gr./l. . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 8 - 10 °C`p'''0 · acidesa total: sense info
  • Cava J. Raventós Roig Brut Nature· Tipus de vi: escumós (CAVA)  Brut Nature . Celler: Cava Mas Oliver . Denominació Origen: DO Cava · criança: 12 a 23 mesos . Raïm/cupatge: : Macabeu, Xarel·lo i Parellada . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2019 · sucre afegit: sense sucres afegits . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 6 - 8°C`p'''0
  • Cava Mas Oliver Reserva Familiar Brut Nature· Tipus de vi: escumós (CAVA)  Brut Nature . Celler: Cava Mas Oliver . Denominació Origen: DO Cava · criança: 24 a 36 mesos . Raïm/cupatge: : Macabeu, Xarel·lo i Parellada . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2019 · sucre afegit: sense sucres afegits . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 6 - 8°C`p'''0
  • Cava Pagès Entrena Brut Nature Gran Reserva 2015· Tipus de vi: escumós (CAVA) . Celler: Cava Pagès Entrena . Denominació Origen: DO Cava · criançaGran Reserva En rimes. Mínim 56 mesos . Raïm/cupatge: Xarel·lo 44% Macabeu 36% Parellada 20% . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2015 · sucre afegit: 0 gr./l. . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 8 - 10 °C`p'''0 · acidesa total:5,9 gr./l.
  • esgotat
    Cava Pagès Entrena Brut Nature 2019· Tipus de vi: escumós (CAVA) . Celler: Cava Pagès Entrena . Denominació Origen: DO Cava · criança: En rimes. Mínim 12 mesos . Raïm/cupatge: Xarel·lo 50% Macabeu 40% Parellada 10% . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2019 · sucre afegit: sense sucre afegit . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 8 - 10 °C`p'''0 

Title

Go to Top