vinsinfinits.cat
  • La Mítica Brut Rosé cava. Tipus de vi: Cava brut . Celler: Celler Josep Masachs . Denominació Origen: DO CAVA . Criança: 18 mesos . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Trepat . Any: 2019 . Graduació: 11,5º . Tª de servei:6-8ºCSucre residual: 7 g/L Criança mínima: Entre 18 mesos.
  • LA BRAVA CAVA BRUT ROSAT. Tipus de vi: Cava . Celler: Vins del terme . Denominació Origen: DO CAVA . Criança: jove . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Trepat, Monastrell, Garnatxa . Any: 2021 . Graduació: 11,5º . Tª de servei:6-8ºCSucre residual: 7 g/L Criança mínima: Entre 9 i 10 mesos.
  • LA BRAVA CAVA BRUT NATURE. Tipus de vi: Cava . Celler: Vins del terme . Denominació Origen: DO CAVA . Criança: jove . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Macabeo, Xarel•lo, Parellada. . Any: 2021 . Graduació: 11,5º . Tª de servei:6-8ºCSucre residual: 0,5 g/L Criança mínima: Entre 9 i 10 mesos.
  • CAVA VIVES AMBRÓS ROSAT BRUT RESERVA. Tipus de vi: Cava . Celler: Cava Vives Ambrós . Denominació Origen: DO CAVA . Criança: 2 o 3 anys en ampolla . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 40% Garnatxa, 40% Monastrell, 20% Pinot Noir . Any: 2018 . Graduació: 12,5º . Tª de servei:6-8ºC
  • Cava Pagès Entrena Brut Rosat· Tipus de vi: escumós (CAVA) . Celler: Cava Pagès Entrena . Denominació Origen: DO Cava · criança:  mínim 10 mesos . Raïm/cupatge: Garnatxa /Monsatrell . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2019 · sucre afegit: 7 gr./l. . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 8 - 10 °C`p'''0 · acidesa total:5,9 gr./l.

Title

Go to Top