• Musivari 2007

    23,50 
    CAVA GUILERA MUSIVARI 2007. Tipus de vi: Cava Gran Reserva . Celler: Cava Guilera . Denominació Origen: DO CAVA . Criança: 140 mesos . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Xarel.lo, Macabeu, Perellada . Any: 2007 . Graduació: 12 % vol . Tª de servei: 6-8 ºC`
  • GUILERA BRUT NATURE RESERVA 2021. Tipus de vi: Cava Reserva . Celler: Cava Guilera . Denominació Origen: DO CAVA . Criança: 24-36 mesos . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Macabeu, Xarel.lo, Perellada . Any: 2019 . Graduació: 12ºC . Tª de servei: 4-5 ºC`
  • VIBLIOTECA FAMILIAR 2010· Tipus de vi: Escumós Gran reserva Llarga criança . Celler: El Jardí dels Sentits . Denominació Origen: DO penedès · criança: 10 anys en les seves rimes . Raïm/cupatge: 70% Xarel·lo / 15% macabeu / 15% perellada . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2010 . Graduació: 12,5% Vol. . Tª de servei: 8-10 °C`
  • Brut NatureVinyater 2018· Tipus de vi: escumós Brut Nature . Celler: Cellers Blanch . Denominació Origen: DO Tarragona · criança:  Mínim 18 mesos . Raïm/cupatge: Macabeu, Vinyater . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2018 · sucre afegit: 0 gr./l. . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 8 - 10 °C`p'''0
  • NÚRIA CLAVEROL BLANC DE NOIRS. Tipus de vi: Cava Gran Reserva . Celler: Celler Sumarroca . Denominació Origen: DO Cava . Criança: + 40 mesos . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Pinot Noir . Any: 2015 . Graduació: 12 % . Tª de servei: 8-10ºC
  • Brut Nature Subirat 2018· Tipus de vi: escumós Brut Nature . Celler: Cellers Blanch . Denominació Origen: sense DO · criança:  Mínim 18 mesos . Raïm/cupatge: Macabeu, Xarel.lo, Parellada i Subirat Parent. . Capacitat ampolla: 75 ml . Any: 2018 · sucre afegit: 0 gr./l. . Graduació: 11,5% Vol. . Tª de servei: 8 - 10 °C`p'''0 · acidesa total: sense info
  • Soo! Free

    13,95 
    Soo! Free  (petillant naturel). Tipus de vi: escumós, ancestral . Celler: carlania . Denominació Origen: sense DO . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Trepat / parellada . Any: 2020 . Graduació: 12.6c% Vol. . Tª de servei: 6-8 °C

Title

Go to Top