- VIVIDORS DE VI NEGRE 2020. Tipus de vi: Negre . Celler: Celler L'Apical . Denominació Origen: DO Penedès . Criança: criat sobre les seves mares durant 4 mesos, en dipòsit d'acer inoxidable, amb periòdics remuntats . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Garnatxa negra. Agricultura ecològica certificada . Any: Embotellat gener 2021 . Graduació: 14 % Vol. . Tª de servei: 14- 16º C
- L'APICAL PARAROQUES ANCESTRAL ROSAT 2019. Tipus de vi: Rosat mètode Ancestral . Celler: Celler l'Apical . Denominació Origen: Sense DO . Criança: un mínim de 9 mesos de criança en ampolla amb la seva xapa i en contacte amb les seves mares, des de el procés d'embotellat fins al procés de desgorjat. . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Sumoll de gra gros i petit. Agricultura ecològica no certificada . Any: 2019 . Graduació: 10'5% vol . Tª de servei: entre 8 i 10ºC
- VIVIDORS DEL VI BLANC 2020. Tipus de vi: blanc . Celler: Celler l'Apical . Denominació Origen: DO Penedès . Criança: Criat sobre les seves mares durant 2 mesos en dipòsits d'acer inoxidable amb periòdics batónnages . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 75% Xarel.lo, 25% Malvasia de Sitges. Agricultura ecològica certificada . Any: Embotellat desembre del 2020 . Graduació: 12'5% vol. . Tª de servei: 10ºC
- L'APICAL COLL DE SITJA ANCESTRAL. Tipus de vi: ancestral . Celler: Celler l'Apical . Denominació Origen: sense DO . Criança: un mínim de 9 mesos de criança en ampolla amb la seva xapa i en contacte amb les seves mares, des de el procés d'embotellat fins al desgorjat . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: Macabeu amb més de 35 anys. Agricultura ecològica certificada . Any: 2019 . Graduació: 12% Vol. . Tª de servei: 8 - 10 °C`p'''0