- Bubble Dragon Sanromà"només 600 ampolles" . Tipus de vi: Negre escumós mètode ancestral . Celler: Celler Sanromà . Denominació Origen: - sense DO (Vilarodona-Tarragona) . Criança: mínima de 6 mesos en ampolla . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: : 90% garnatxa negra edu Sanromá / 10% macabeu, xarel·lo,moscatell Lucy Chilvers. Any: 2023 . Graduació: 9.5 % vol . Tª de servei: entre 6-12ºC
- Gritelles Argentera Carinyena - El Perfum· Tipus de vi: vi negre . Celler: Celler Gritelles . Denominació Origen: DOP Montsant . Criança: Criança de 18 mesos en bota de 225 litres amb les seves lies . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% carinyena negre . Any: 2019 . Graduació: 14% vol. Temperatura de servei: 14º - 16º- Producció: 3400 ampolles
- Gritelles Argentera Garnatxa - l'Essència· Tipus de vi: vi negre . Celler: Celler Gritelles . Denominació Origen: DOP Montsant . Criança: Criança de 18 mesos en bota de 225 litres amb les seves lies . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% garnatxa negre . Any: 2019 . Graduació: 15 % vol. Temperatura de servei: 14º - 16º- Producció: 3200 ampolles
- esgotatLa Conilla blanc · Tipus de vi: vi blanc . Celler: The Cheeky wines . Denominació Origen: DO Montsant . Criança: jove . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: garnatxa blanca 65% i macabeu 35% . Any: 2022 . Graduació: 13.% vol. Temperatura de servei: 6º - 10º
- Manou 2021· Tipus de vi: vi negre . Celler: Celler Gritelles . Denominació Origen: DOP Montsant . Criança: Criança curta en botes 6 a 8 en les seves lies. . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% carinyena / garnatxa negre . Any: 2021 . Graduació: 14 % vol. Temperatura de servei: 14º - 16º- Producció: 3500 ampolles
- Temperi 2018· Tipus de vi: vi negre . Celler: Celler Vinyes de la Dot . Denominació Origen: DO Empordà . Criança: Criança en en botes Saury de 300 litres . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 100% samsó de vinyes de 98 anys (carinyena) . Any: 2020 . Graduació: 13.50 % vol. Temperatura de servei: 14º - 16º- Acidesa total: 4,9 g/l (ATS) - pH: 3,26 - Índex de polifenols totals (IPT): 19,3 - SO2 lliure: 15 - SO2 total: 49 - Sucres residuals (glucosa + fructosa): 0,4 g/litre - Ac. volàtil: 0,46
- Amb un Parell· Tipus de vi: vi negre . Celler: Celler Vinyes de la Dot . Denominació Origen: DO Empordà . Criança: Criança en barrica de roure francès . Capacitat ampolla: 75 ml . Raïm: 75% lledoner negre (vinya de 45 anys), 25% samsó (vinya de 98 anys) . Any: 2020 . Graduació: 15 % vol. Temperatura de servei: 14º - 16º- pH: 3,52 - Índex de polifenols totals (IPT): 7 - SO2 lliure: 21 - SO2 total: 50 - Sucres residuals (glucosa + fructosa): 0,99 g/litre - Ac. volàtil: 0,50